How can you extract WINRAR file? this is your guideline

By Monday, February 20, 2012 , , 295 comments
Many of us have downloaded the software, but quite often failed to make it work. Follow the guidelines on how to extract WINRAR file and just see how easy it is. Happy trying!






Download this article in PDF: HERE

295 comments:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 295   Newer›   Newest»
Hamed Eftekhar said...

Hi, what is the password for extracting the downloaded rar file ?

Hamed Eftekhar said...

Hi, what is the password for extracting the downloaded rar file ?

Jabatan Sokongan Penyelidikan said...

Hello Hamed Eftekhar,
this software for UiTM students only. If you want it, please consult with our officer contact (Shahrol Nizam)03-55211707

thank you

Unknown said...

salam encik, saya student uitm. tp masih x berjaya nak download endoteweb version br ni. mcm mn ya?

Jabatan Sokongan Penyelidikan said...

Unknown:

Waalaikumsalam,
Maksud encik yang X5 tu ke? Now kami dah tukar kan link (hosting) yang senang untuk di download, mungkin encik boleh cuba lagi sekali, tq =)

Sabiroh Md Sabri said...

Salam.. Saya student UiTM. Saya dah boleh download tapi bila nak extract dari winrar dia nak password. Boleh tak email kan password kepada saya di sabir707@tganu.uitm.edu.my. Terima kasih.

Sabiroh Md Sabri said...

Salam. Saya student/staff UiTM. Saya dah download file tersebut tapi bila nak extract dia nak password. Boleh tak email kan password kepada saya di sabir707@tganu.uitm.edu.my. Terima kasih.

Jabatan Sokongan Penyelidikan said...

Encik Sabiroh:

Boleh lihat lotus note encik untuk tindakan susulan, terima kasih =)

amira ashri said...

salam encik,
saya student uitm... boleh tak email kan password endnote.. ashriamira@yahoo.com

Jabatan Sokongan Penyelidikan said...

Cik Mira:

Sila check your inbox mail. thanks

dyra fara said...

salam encik,
saya student uitm... boleh tak email kan password endnote.. aziezainol@yahoo.com

Research Jsp said...

Dya:

Sila check email anda. terima kasih

rosnizan.hanabiey said...

Assalam..sy student postgrad uitm..bole x tlg email kan password for end notes extraction.. rosnizan.hanabiey@gmail.com

Research Jsp said...

Rosnizan Hanabiey:

Sila check email anda. terima kasih

Faiz Najid said...

salam,
saya student uitm... boleh tak email kan password endnote x5.. faiznajid@gmail.com

Research Jsp said...

Faiz:

Sila check inbox mail anda. terima kasih...

muhamad hanafi Sawalludin said...

salam,
saya student uitm... boleh tak email kan password endnote x5
dxnapy_guyz90@yahoo.com

Research Jsp said...

Napy:

Sila check inbox anda.. terima kasih

raje said...

Assalam..sy student postgrad uitm..bole x tlg email kan password for end notes extraction.. raja_master11@yahoo.com

Dilla Dil said...

salam. saya staff uitm. boleh tk send me the password for winrar? tq

Norsaliza Abu Bakar
;
;

rafidah rooshdi said...

salam, sy staff uitm, boleh bg pswd utk endnote x5? raja_rafidah@salam.uitm.edu.my

rafidah rooshdi said...

salam, sy staff uitm. sy masih x dpt install endnote x5 ni. bolehkasi pswd utk extract rar file n pswd endnote x5 ni.. raja_rafidah@salam.uitm.edu.my

Juju ck said...

i also want the password.. can i? julaibp@yahoo.com

Research Jsp said...

To all:

For those want the password to extract file, please send your student no. & NRIC no to our email: researchjsp@gmail.com

thanks

terramiera said...

email saya: adilputera@me.com

terramiera said...

email saya:
adilputera@me.com
adilputerra@gmail.com

Research Jsp said...

terra:
sent email. please check your inbox

EFFI_sufira said...

salam saya stdnt uitm..
boleh tak email passwrd..
no id sy : 2011469684
email : effiraloy@gmail.com

EFFI_sufira said...

salam sy stdnt uitm..
boleh tak emailkan saya passward..
no id :2011469684
email : effiraloy@gmail.com

Research Jsp said...

Effi:

Sila email di researchjsp@gmail.com no. kad pengenalan. tq

MIHLYLE said...

salam, saya mohd mihlaiel afiq bin mohd sharifuddin, 910326-01-5521, saya , pelajar AP213, student id 2009484154, boleh saya dapatkan password for this software
email saya : mihlyle@gmail.com

sekian trimakasih

Research Jsp said...

MIHLYLE:
sudah dihantar. sila periksa inbox anda. terima kasih =)

Acab Akhla said...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
saya asyraf student uitm ingin meminta jasa baik encik untuk memberikan saya password untuk endnote x5.rar
boleh tolong hantarkan ke email saya iaitu norrol.acab91@gmail.com
sekian terima kasih

Research Jsp said...

Acab:

Please check your inbox mail. Thanks.

ida hasni said...

Salam, saya staf uitm dari kampus puncak alam. Mohon emailkan password utk extract file end note
ke idahasni2840@puncakalam.uitm.edu.my...terima kasih

ida hasni said...

Salam terima kasih untuk password, tapi saya ada masalah semasa installation. The program asking for product key...dimana saya boleh dapatkan product key?..terima kasih

Research Jsp said...

Ida:

Product Key tidak akan keluar jika anda extract file WINRAR tersebut dengan betul. Hubungi pegawai kami di section menu "Officer" terima kasih.

~ain~ said...

Salam.. Saya student UiTM. Boleh tak email kan password kepada saya di wwannorain87@yahoo.com

Research Jsp said...

Ain:
sila check email anda. tq

93n3r4L said...

tolong emelkan saya paswed ke nooramaliatalib@yahoo.com
atau nooramaliatalib@gmail.com

fadl-leen said...

SALAM. ENCIK. BOLEH TAK EMAIL PASSWORD KPD SAYA. alyen147@yahoo.com

fadl-leen said...

salam sy student uitm. boelh x email password kpd saya? alyen147@yahoo.com

syaza mahirah said...

salam,

saya pelajar UITM, saya dah download software endnote X5, tapi masa extract, memerlukan password. mohon jasa baik admin tolong emailkan password untuk extract file ini ke syazamohmad@ymail.com

terima kasih.

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

assalam..sy student uitm. boleh sy dapatkan password ?

ni alamat email sy..
hafiy_humaira@rocketmail.com

SatriaBorneo said...

salam..nk tanya ape password nk extract file endnote ni?? boleh emel kat saya?
maelku88@gmail.com

Muhamad Asyraf Che Nordin said...

Salam, need password
stud_id: 2009285784
email: a_caf@yahoo.com

Hafifi Hisham said...

hye i'm hafi from faculty of health science.. uitm puncak alam..what is the password please? please send here.. nhafifi@gmail.com

tq!

cute smile said...

salam
sya student uitm perak
bleh tolong emailkn pasword utk endnote
ieda.burn@yahoo.my
tq

Hamizah Ajam said...

Salam, i'm uitm student; id:2011809444,may i get the password please? please send it at mizah.ajm@gmail.com,tq.

Research Jsp said...

Sila check inbox masing-masing. terima kasih =)

~#CheLy#~ said...

Salam,
Saya juga perlukan password, email suhaily.abdullah@gmail.com (SID = 2010281098 - ED990). Thanks

anonymous said...

salam, saya uitm student id 2009835908 boleh emailkn password di hairullah.redd@gmail.com

Research Jsp said...

sudah di email kan. terima kasih

aqulah sejati said...

salam, saya uitm student id 2011533499 boleh emailkn password d
Nazrul_sri@yahoo.com

Research Jsp said...

Aqulah:

Sila check inbox anda. terima kasih

Asrolnizam Rosle said...

Assalamualaikum, saya Asrolnizam, uitm student id 2011247578, boleh emailkn password ke adsm1127@gmail.com

MOHAMAD ARIFIN said...

saya dah hantar ke email researchjsp@gmail.com mengenai maklumat saya. Mohon untuk dihantar ke email saya password tersebut. Terima kasih.

MOHAMAD ARIFIN said...

student id saya: 2011183619.tq

Research Jsp said...

Mohamad:

Sila check inbox anda. terima kasih

raremany said...

mohon password winrar endnotes x5

saya pelajar uitm perlis

raremany@yahoo.com

raremany said...

saya pelajar uitm arau
mohon endnotes x5.rar password

email: raremany@yahoo.com

Research Jsp said...

Raremany:

emailkan kepada kami no.IC dan juga no. ID pelajar. terima kasih

researchjsp@gmail.com

Nurul said...

You have given me the password but WRONG.

Please email to nurulhidayah@bdrmelaka.uitm.edu.my

Research Jsp said...

Nurul:

Is not WRONG but have little bit change the folder in the database. Password was change because X6 in our database now. thanks. =)

sob A said...

Hi Mr Shahrol,
I am UiTM student please send me the Endnote X5 for mac password at 2010944467@isiswa.uitm.edu.my
Tq

yanti_m said...

Assalamualaikum,

Saya staff UiTM Kedah. Mohon dapatkan password. Email saya ameira574@kedah.uitm.edu.my

Sekian, terima kasih

Fahrihannor Bajuri said...

salam, saya uitm student id 2010805114 boleh emailkn password d
fahrihann@yahoo.com.
terima kasih.

Research Jsp said...

Sob A, Yanti & Fahrihannor:
please check your inbox mail. thanks =)

sawe said...

Salam,

Saya Shawalliah, staf uitm shah alam, mohon emailkan password ke shawal075@salam.uitm.edu.my

lolo said...

Salam, saya pelajar Uitm Shah Alam EE990. Student ID 2012858368 boleh emailkan password ke
master_hezri@yahoo.com.
terima kasih

azlinda said...

salam saya Azlinda Saadon id student 2012613588 tolong emailkan saya password untuk extract endnote email saya : azlinda8330@yahoo.com terima kasih.

Research Jsp said...

Sawe, Lolo & Azlinda:

Please check your email. thank you

shafura said...

salam

saya pelajar EE750
id student 2012532861

tolong emelkan pswd ke shafura@ymail.com

tq
wasalam

Safiah Omar said...

Salam,

I am a student from Business Faculty. Can I have the password to extract the winrar file?

Here are my details:
2009187799
BM990
omar.safiah@gmail.com

Thank you.

Research Jsp said...

Shafura & Safiah:

Check your email. thank you.

Ety said...

Salam

Saya pelajar uitm
id no:2012426346

mohon emailkan password ke:
spacemagnet24@gmail.com

Terima Kasih.

Research Jsp said...

Ety:
Sila periksa akaun mail anda. terima kasih

zinnia zaza said...

salam..saya pelajar uitm.mohon hantar password ke e-mail saya pzah_zinnia@yahoo.com
ini no id saya 2011370287

Research Jsp said...

Zinnia Zaza:

Sila check email anda. terima kasih

Iqbal Hanif said...

Salam,,saya student UiTM.Saya dah download file. Boleh tak e-mail password pada saya.. tq
iqbal_hanif10@yahoo.com

Research Jsp said...

Iqbal:

please check your email. thanks.

fatin najwa said...

salam...saya student uitm dari mitrans..boley email password pada saya?fatinnajwanusa_89@yahoo.com
tq..

Mije Ije said...

salam encik...saya student uitm shah alam...boleh tak bg password kat email saya.. ije_dragon@yahoo.com
terima kasih

Research Jsp said...

Mije:

check your email. thanks =)

Tank Tan said...

Hello,
I am a postgrad here in UiTM. can u send the password to tanktan1986@gmail.com

Research Jsp said...

Tank Tan:
Check your email, thanks

sakgoba_brader said...

salam,
sy postgrad student uitm puncak perdana..boleh sy dptkan password nye..ni email sy
shahnanchejamel@yahoo.com

zainzainzain said...

saya student uitm. boleh request password endnote x6?
student ID : 2010467336
zuhaidizain@gmail.com
thanks

Eka Nazra said...

saya pelajar uitm. boleh request password endnote X6?
student ID : 2012823356
Email: ekanazra.uitm@gmail.com
Thank you

azran said...

Saya pelajar Master UiTM, memerlukan passowrd untuk install EndNote x6
ID 2011984807
azran77@gmail.com

Nissa said...

Sy student uitm.boleh emailkn password endnote x6.

ID: 2010520039
email: khairunnisa_johar@yahoo.com
tq.

Research Jsp said...

kepada yang berkenaan, sudah dijawab pertanyaan anda disana. terima kasih -Admin

Yazrin Azrina said...

As salam encik..
saya memerlukan password utk endnote software..

student id: 2011363405
email: yazrin.azrina@gmail.com

terima kasih.. :)

Mohd Khairi said...

As salam..

Saya Mohd Khairi bin Raimi, pelajar master Statistik Gunaan, ingin mendapatkan kata laluan untuk perisian EndNote X6.

student id: 2011322217
email: khairiraimi@yahoo.com

Terima Kasih.

Azlan Nohara said...

Salam Admin, boleh tolong emailkan password winRar file tu x?

ID: 2011114795
email: azlannohara@gmail.com

Prince Charming said...

Salam tuan, saya rifdien pelajar uitm puncak perdana. No metric 2012382213. Sila email password utk endnotex6 kpd saya di email rifdien1@gmail.com

Research Jsp said...

please check your inbox mail. thanks.

aziefakhrie said...

salam tuan, sye final student uitm s.alm 2009200238..bole x minx tolg tuan emelkn kpd sye psswd endnote tuk winrar?
aziefakhrie2120@gmail.com
trime ksh..

Research Jsp said...

Azie:

Wslm, telah dihantar. sila check ya? terima kasih =)

ECAHMAIL said...

Asalamualaikum saya studnt uitm shah alam boleh tak bagi password endnote kat email saya queenpalare0608@gmail.com ni nometrix saya 2011297518

andraisrah abhalim said...

salam, minta password untuk endnote.
2011362715
andraisrah.abhalim@gmail.com

me_ez_wan said...

salam tan..saya student semester akhir uitm puncak alam..id 2011558957..tolong emailkan saya password rar endnote ke muhizzz90@gmail.com...tq

Amirra Aminuddin said...

Assalamualaikum,

Saya student master (2011239718) di UiTM Puncak Alam.

Boleh tolong emailkan password endnote ke amirra_amin88@yahoo.com?
Terima kasih

Radin Nur Afiqah said...

Assalamualaikum.
Stud_id: 2012384447
Email: radinnurafiqah@gmail.com
Tolong send pada saya password winrar file EndNote X6. Thank you.

ECAHMAIL said...

asalamualaikum,

saya student uitm shah alam

boleh tak en hantar password di email saya queenpalare0608@gmail.com

ni no student saya 2011297518

Hanna said...

Saya pelajar dari Kampus Puncak Alam kad matriks bernombor 2011498636.
Minta tolong emailkan ke saya juga.

secret_riddle90@yahoo.com

Terima kasih.

Nor Azwa Yunus said...

Salam..

Saya Nor Azwa, pelajar pasca siswazah UiTM Shah Alam, mohon password utk EndNote software...

Student id: 2011392517
email : norazwa0608@yahoo.com

Terima kasih

Research Jsp said...

sila check inbox masing-masing. terima kasih

ad said...

sy adi pelajar uitm...bole email password utk endnote x6 x?
student id:2009673772
emel:adie_mok@yahoo.com

tq

atila hanapi said...

sy atila pelajar uitm...boleh emailkan password utk endnote x6 x?
student id:2011494484
emel:atila.hanapi@yahoo.com

cik yasmin said...

salam,

saya ameera. student postgrad uitm. boleh emailkan password untuk endnote..

email: ameerayasmin.alias@gmail.com

Aranda said...

salam,
saya student uitm (2011219062)... boleh tak email kan password endnote x5.
email- anaizai_2490@yahoo.com

fazlin said...

salam
saya student uitm
( 2011769045)
boleh tak email kan password endnote x6
email : fazlin46@yahoo.com

nurulmunirah azhar said...

salam..saya student uitm puncak perdana..boleh tak email password endnote ni?
email:wesm_me@yahoo.com

Research Jsp said...

Sila lihat email masing-masing. terima kasih =)

Azim Razak said...

Salam. Tolong email password untuk extract. Tq. 2011804458. azimrazak@gmail.com

Abu_hurairah said...

salam
saya student uitm
student id: 2010243928
boleh tak email kan password endnote x6
email : pikor_beast89@yahoo.com
Tq

mr.snazlan said...

Saya staff uitm. Mohon password.
Sent to syams9211@salam.uitm.edu.my

azz zin said...

assalamualaikum. saya telah email encik. ini email saya azziemdzin@yahoo.com

Mior Nazrin said...

salam. saya student uitm. Bole tolong emailkan password ke email saya : coralina_1992@yahoo.com

MohdAfiq Khair said...

salam..mohon password untuk endnote.
student uitm bandaraya melaka.
afiq_khair@yahoo.com

Atykah Lotffi said...

Assalamualaikum..

Boleh saya dapatkan password untuk extract winrar endnote?

Nurul Atikah Lotffi
2010615732
atikah.lotffi@yahoo.com

ranshinichi said...

salam..sy nurul, student uitm..boleh x email password utk endnote ni kpd sy.ni email sy: qid90_shinichi@yahoo.com
thanks..

MizAKi San said...

salam encik,
saya student uitm... boleh tak email kan password endnote X6..
email: en.rosmizaki@gmail.com

Research Jsp said...

Sila check inbox masing-masing, terima kasih =)

miss diyana said...

salam, bole sy dapatkan pswd utk end note
student id: 2012383589
email:diyanayussof86@gmail.com..tq

Lutaibar ラビアツル said...

salam, boleh saya dapatkan pswd untuk end note?
student id :2010732129
email : lutaibar@gmail.com

Izreen Fara Md Razali said...

Assalamualaikum.minta tolong en admin berikan pasword untuk endnote x6.no id 2011286488, sila emailkan ke izreenfara88@yahoo.com.my..terima kaseh.

Rain said...

salam, boleh saya dapatkan pswd untuk end note?

email : jeffrain87@yahoo.com

2010270102 uitm shah alam

mall_dinn said...

Nak password jugak
2012312433 - kp: 840720-08-**** (acer teka) -htr kat malldinn@gmail.com ok..

Pastu: kat web site library kata dah ada endnote 7.. ngapa dload version EN6

Nich Arwen said...

Salam En Admin,

Minta tolong emailkn password di email saya:

nawal.arazak@gmail.com
nawal@pahang.uitm.edu.my

Research Jsp said...

Sila check email masing-masing. terima kasih.

Laeila Natsumi said...

salam admin...
boleh tolong emailkan password for endnote x6...terima kasih
email: natsumi_aeia1016@yahoo.com

nadia yushalini said...

salam admin
mnx tlg emailkan pasword endnote x6
nadiayushalini@gmail.com
TQ

Haliff Aliff said...

Salam, boleh saya dapatkan password untuk extract endnote x6 (haliff80@gmail.com)

~UITM SERI ISKANDAR~

John Labu said...

Assalamualaikum, need password for endnote x6
student id: 2011707395
email: fakhrulfbi@gmail.com

Research Jsp said...

sila lihat email masing-masing. terima kasih

Naileworks said...

Salam admin,

tolong bg pasword untuk endnote X6

pada saya. di

Izzat_NL@yahoo.com
2011291992

Ct my3saraH MicChavelLi said...

Salam Admin, boleh minta tolong emailkan saya password untuk endnote x6.

Student Id: 2011928695
Email : sitim5574@sabah.uitm.edu.my

Terima Kasih, Daun Keladi..

Research Jsp said...

sila check email masing-masing. terima kasih =)

mohd azraihan said...

Salam Admin, boleh minta tolong emailkan saya password untuk endnote x6
mohdazraihan@yahoo.com

Ana Rijal said...

Assalamu'alaikum Admin, saya pelajar kampus S.Alam. Boleh tolong emailkn password EndNotes X6? Email:muhammaduitm10@gmail.com

Terima kasih.

izzatiyahya ochibi said...

I need the password,
my email : izatiyahyachibi@gmail.com

thabk you.

Blackavatar said...

Saya dr uitm Sg.Buloh... camne nk extract password nye???
ni email saya: suhaimi009@salam.uitm.edu.my

Blackavatar said...

i need a password
from uitm Sg. buloh
suhaimi009@salam.uitm.edu.my

Research Jsp said...

sila periksa inbox masing-masing. terima kasih =)

tiqah said...

saya student postgraduate shah alam.
can i have the password?
this is my email nuratiqah.mm@gmail.com

Nurul Syahida said...

salam, saya student UITM Shah Alam, saya menghadapi masalah dalam installation of this end note software in macbook.. email saya : eed_chlamy@yahoo.com
terima kasih

Research Jsp said...

Tiqah:
plz check your email. tq =)

Research Jsp said...

Nurul Syahida:

Boleh hubungi terus kepada En. Sharol Nizam Johol: 03-55211705 terima kasih =)

atiqah hamid said...

saya student uitm Puncak alam..boleh x tolong emailkan password extraction winrar di nuratiqahamid@gmail.com

Kamil Hakim said...

Salam. Saya pelajar uitm bandaraya Melaka (student id:2010400814) perlukan password untuk extract endnotex6. Emel saya aljauhar91@gmail.com

yum said...

saya student uitm kuala pilah
boleh x emailkan saya password extraction winrar??
mahyumsaruji@ymail.com

shax said...

salam
tolong email password ke
noorarda2753@puncakalam.uitm.edu.my

terima kasih

Research Jsp said...

Sila check inbox masing-masing. terima kasih =)

Amirah Ain said...

sy student uitm. bole tolong emel password? THANKYOU. :) myra_maza@yahoo.com

Ed|Jal said...

salam admin.

Saya Hardie Hidayat student Engineering UiTM

Mohon emailkan password ke email saya: hardie.hidayat@icloud.com

TQ

Nur Ilyana Nor Azmal said...

saya student uitm. mohon dapat emailkan password ye...TQ

student ID: 2010909069
email: ainazmal@gmail.com

alan said...

assalamualaikum..saya pelajar uitm shah alam 2011716363.blh dptkan password?
ini emel sy alang_1731@yahoo.com
terima kasih

aiman hakimi said...

salam..saya student uitm jengka,student I.D 2011639476.boleh dapatkan password?
e-mel noor_mohdamin@yahoo.com

Ekyn Yaacob said...

2011216992

nak password endnote

email: syaidatulnurasyikin@yahoo.com

terima kasih

sunjiehao said...

Assalam, saya student UiTM shah alam, nak request password endnote for Mac. emel leojieho@gmail.com

Che Faiz Bong said...

alam..saya student uitm shah alm,student ID 2010180703.boleh dapatkan password?
e-mel aaq7791@gmail.com

'Adila said...

Salam, saya adila, student UiTM.. saya nak request password endnote. email: adila1902@gmail.com.. thanks

Research Jsp said...

Boleh lihat inbox masing-masing. terima kasih =)

Admin

Fatin Liyana said...

hi, saya fatin pelajar uitm, nak password untuk endnote please. TQ.
Student no : 201265684

nur sajidah said...

Salam, boleh tak email password end note. email: sajidah86@yahoo.com
matric id: 2011238928

TQ

Firdaus Mohamad said...

salam..sy firdaus id 2010370601, nak password endnote X6..
email mustard_glay@yahoo.com

mam said...

Assalamualaikum

Mohon emelkan password endnote. Terima kasih.

student ID : 2013891746
emel: mazlina_abdul_majid@yahoo.com

syed alwi said...

salam,sy student uitm KBM..mohon send password utk endnote X6
syedalwi92@gmail.com

aiShah ekram~ said...

Salam, saya aishah, student UiTM.. saya nak request password endnote.
email: aishaha_ekram92@yahoo.com.
uitm id:2o11646274.
Thanks..

aiShah ekram~ said...

email aishah_ekram92@yahoo.com
uitm id 2011646274

Research Jsp said...

Sila lihat inbox masing-masing. terima kasih- Admin

syuenawawi said...

salam..saya student uitm, id;2010283014..boleh emailkan pasword endnote ke flowerowelf91@yahoo.com.my

Nazerin zohari said...

salam..saya Nazerin id 2012752471, ic 911012065117 minta password untuk endnote X6..
email znazerin@gmail.com.

Nina Ali said...

Salam, saya Fadzlina student uitm (2013682914). Boleh x emelkan saya password untuk endnote ni. terima kasih. fadzlinatanggali@gmail.com

Afifah Aisha said...

Salam Encik...

Sy student UITM, no ID: 2013265736.
Nak request password utk software ni.
E-mail: pippaaisha@gmail.com

TQVM...

Hidayah Shah said...

salam ~
Hidayah. 2013814734. perlukan password endnote...

email : hidayah.shah at gmail dot com

Research Jsp said...

Sila lihat inbox masing-masing, terima kasih - Admin

Ain & Ikmal 's Mum said...

Salam

Saya memerlukan password endnote

Nama : Fazilah binti Salleh
Student No : 2013698488
Email : fazilahsalleh@ymail.com

Syed Abdullah Syed Abdul Kadir said...

Salam, saya nk memohon password utk extract file EndNote.

Syed Abdullah B Syed Abdul Kadir
2013245474
amarzain23@gmail.com

Terima Kasih

Siti Hajar Ab Rahim said...

Salam,

Siti Hajar binti Ab Rahim / 2013862958 / sitihajar.shar@gmail.com

Ahmad Ikhsan Abd Aziz said...

salam..perlukan password untuk endnote..

Ahmad Ikhsan Bin Abd Aziz / 2013835948

ikhsan89@gmail.com

Research Jsp said...

Sila check inbox masing-masing, terima kasih

edzra fadzreen said...

salam..i am a uitm student..can i get the password for the endnote file? thanks..

Research Jsp said...

Edzra: Berikan no.id pelajar dan juga kad pengenalan di researchjsp@gmail.com tq..

Nurhidayah Ahmad said...

Salam..harap encik dapat emelkan password utk software ini..
Student id: 2012201088
Emel: sepatuku.pinkcolor@gmail.com
Terima kasih :)

Shawal Idris said...

SALAM,

Mohon untuk dapatkan password. Saya merupakan pensyarah uitm
id: 190075
shawal075@salam.uitm.edu.my

Faizal Halid said...

Salam, saya ingin memohon password utk extract file EndNote.

Mohd Faizal Halid
2011428024
faizalhalid@gmail.com

Terima kasih

Aina Zainal said...

salam admin.
saya student aagbs MBA program.
id 2012115589
pls the password
email: zsnuraina@gmail.com

Noor Faizah Sidek said...

salam, mohon password utk extract file EndNote.
Noor Faizah Sidek
2013692228
nfaizah@kpmsi.edu.my

terima kasih

mizKuaci said...

salam sy student uitm.. boleh en emelkan password pd saya leoarchitect_89@yahoo.com.my
sharifahnur bt mohd wazir
2011742371

Research Jsp said...

Sila lihat di inbox masing-masing. terima kasih

maya said...

Salam.. saya student uitm.. i/d 2010789837. kos BM223.. saya nak passwod endnote x6.. emel saya seredup91@yahoo.com.my

dd said...

salam sy student uitm.. boleh en emelkan password pd saya nnaqid@yahoo.com
2011822512
bm229

liyana hamadi said...

salam encik, saya student uitm. tp masih x berjaya nak download endnotex6. mcm mna ya?

purplelavenderbags said...

Salam.. saya shahidatul nadia. student pjj health science puncak alam. 2013438652.
mohon password endnote x6
purplelavenderbags@gmail.com

Research Jsp said...

Liyana Hamadi:

Boleh datang ke perpustakaan fakulti yang terdekat atau ke PTAR1 level 3 berjumpa dengan kami untuk installation, tq

farra said...

salam,boleh emailkan saya password endnotes x6
farra_izan@yahoo.com
2012228444
tq

roccaholic said...

SALAM SEJAHTERA,
MOHON EMAIL PASSWORD ENDNOTE
BUTIRAN SEPERTI BERIKUT:

MUHAMMAD FAIZ B. MAT ANUAR
2013266808
faiz@mbi.gov.my

TERIMA KASIH

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 295   Newer› Newest»